01
OBJEKTI
11 & 12
02
LAGJJA E
ARTE 2
03
OBJEKTI
6
04
OBJEKTI
13
05
OBJEKTI
AFARIST
NGA VIZIONI NE REALITET
OBJEKTI
11 & 12
Banim inidividual
LAGJJA E
ARTË 2
Banim individual
Objekti
6
Banim individual
OBJEKTI
13
OBJEKTI
AFARIST

ART Construction ndertim te hapesirave banuese dhe afariste

We are making better Environment, Workspace, CoWorking, Community for you.

Art Construction është kompani e specializuar në ndërtimin e hapësirave banuese dhe afariste. Kompania jonë është themeluar në vitin 2011 në Prishtinë dhe deri më tani ka realizuar një numër të konsiderueshëm të projekteve ndërtimore.

PROJEKTET AKTUALE

Objekti 11 & 12

Objekti 11 & 12

Me shume info

Objekti 13

Objekti 13

Me shume info

Lagjja e ARTË 2

Lagjja e ARTË 2

Me shume info

Objekti 6

Objekti 6

Me shume info

Projekte

Njesi banesore, afariste dhe shtëpi

m2 të planifikuara dhe realizuara

m2 Sipërfaqe e gjelbruar

LOKACIONI