01
OBJEKTI
AFARIST
02
OBJEKTET
7, 8, 9
03
OBJEKTI
10
04
LAGJJA E
ARTE
05
Objekti
6
NGA VIZIONI NE REALITET
OBJEKTI
AFARIST
Apartmente
OBJEKTET
7, 8, 9
Apartmente
Objekti
10
Banim individual
Lagjja e
ARTE
Banim individual
Objekti
6

ART Construction ndertim te hapesirave banuese dhe afariste

We are making better Environment, Workspace, CoWorking, Community for you.

Art Construction është kompani e specializuar në ndërtimin e hapësirave banuese dhe afariste. Kompania jonë është themeluar në vitin 2011 në Prishtinë dhe deri më tani ka realizuar një numër të konsiderueshëm të projekteve ndërtimore.

PROJEKTET AKTUALE

Lagjja e ARTË

Lagjja e ARTË

Me shume info

Objekti 10

Objekti 10

Me shume info

Objektet 7,8 & 9

Objektet 7,8 & 9

Me shume info

Objekti Afarist

Objekti Afarist

Me shume info

Projekte

Njesi banesore dhe afariste

m2 të planifikuara

m2 Sipërfaqe e gjelbruar

LOKACIONI